clinic mountainbiken 2017

Zondag 2 juli wordt er door de buurtvereniging, met medewerking van De Zwerfsteen, een clinic mountainbiken georganiseerd.

De clinic is bedoeld voor een ieder, 16 jaar  of ouder, beginner of gevorderd, die het leuk lijkt om lekker op de mountainbike sportief een ochtend bezig te zijn. We worden om 9.00 uur bij de Zwerfsteen in Roderesch verwacht er is dan koffie of thee. Om 9.30 uur beginnen we met de clinic. Deze zal tot ongeveer 12.00 uur duren waarna we afsluiten met koffie/thee en appelgebak. 

De kosten zijn 5 euro voor koffie/thee met gebak. Daarnaast zijn er nog de kosten voor een instructeur, deze kosten hangen af van het aantal deelnemers. Voor een ochtend komt de instructeur op 45 euro. Dit bedrag wordt verdeeld over het aantal personen. Mocht de groep te groot zijn, dan wordt er een extra instructeur geregeld.

Heb je geen mountainbike, dan is er de mogelijk om eentje te huren. De kosten hiervan zijn 12,50 euro. Graag willen we inventariseren hoeveel animo er is en wat de verdeling beginner/gevorderd is. Daarom vragen we je om je voor woensdag 31 mei via de mail op te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag in de mail vermelden hoe vaak je aan mountainbiken doet;

1. Nooit 
2. Ongeveer 1 keer in de twee weken
3. Ongeveer 1 keer in de week
4. Ongeveer 2 keer in de week

Graag in de mail ook aangeven of je een eigen mountainbike hebt, of dat je er een wil huren.
Als bekend is hoeveel animo er is, dan wordt je via de mail op de hoogte gebracht over de precieze kosten.

In eerste instantie organiseren we de clinic voor de leeftijd 16 jaar en ouder. Het lijkt ons leuk om het ook voor de jeugd te organiseren. Dit zal dan zijn voor de leeftijd 7 t/m 15 jaar. Mocht je hieraan mee willen doen, stuur dan ook een mail aan de buurtvereniging. Op die manier kunnen wij ook zien of er animo is voor deze leeftijdscategorie.

Aantal opgevraagde pagina's:
206224

Actueel weer

Weeralarm!
De buien van een half uur geleden en een voorspelling
Buienradar

weersverwachting