Zomerfeest 2017

Zaterdag  2 september 2017 is het weer tijd voor onze jaarlijkse Zomerfeest! Het concept van vorig jaar was een groot succes en daarom hebben wij als bestuur besloten om het weer op dezelfde manier te gaan doen. We vragen iedereen weer om iets lekkers mee te brengen voor 4 a 6 personen. Het mag van alles zijn (bv. salade, warme hap, koude hap, soep e.t.c.). Bij de warme gerechten moet je er wel zelf voor zorgen dat het warm blijft. Wij zorgen voor o.a. muziek, springkussen, stokbroden, kaasjes, ijs en drinken. Drinken kan gekocht worden m.b.v. muntjes a € 0,50 per stuk. 

Het Zomerfeest begint van 17.00 – 18.00 uur met een Bingo voor de kinderen. Tussen 18.00-18:15 uur kunt u uw eten brengen en beginnen we na het openen van het feest met het eten. We vragen voor iedereen die deelneemt nog een kleine bijdrage van € 2,50. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Graag willen we ook dat iedereen zijn eigen bord en bestek meeneemt i.v.m. met een beter milieu. Glaswerk en bekers zijn wel aanwezig

We hopen jullie/u weer te zien op 2 september 2017 om 18.00 uur bij de vijver!

De maand juli is ook de maand waarin de buurtvereniging  u weer vraagt om de jaarlijkse contributie te betalen. Deze contributie wordt gebruikt voor verschillende activiteiten zoals het zomerfeest, sinterklaas, vissen, pasen, e.t.c.. Mocht u zelf ook nog leuke ideeën hebben voor een activiteit dan horen wij dat graag!

De contributie bedraagt voor gezinnen € 15,00 en voor individuele leden € 7,50.  Bent u nog geen lid en zou u toch graag lid willen worden dan kan dat!!! Geef je dan op via de site Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van de bestuursleden: http://www.zuurtschekampen.nl/vereniging/25-samenstelling-bestuur

Graag even naam, adres, e-mailadres, kinderen, leeftijden vermelden.

Wilt u deelnemen aan het zomerfeest dan vragen we u dit voor 1 juli door te geven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam, adres en met hoeveel u komt (leeftijden van de kinderen graag even vermelden). De contributie en de bijdrage voor het zomerfeest ontvangen we ook graag voor 1 juli op onze rekening NL15 INGB 0705215067 t.n.v. Buurtvereniging De Zuurtschekampen o.v.v. zomerfeest 2017, naam en adres.

Wanneer u niet kunt of wilt deelnemen aan het zomerfeest dan ontvangen we ook graag even een mail en kunt u alleen de contributie overmaken voor 1 juli. 
Voorbeeld:  komt u met 2 volwassen en 2 kinderen (3 en 5 jaar) dan betaalt u € 15,00 + 3* € 2,50 = € 22,50.

Hebben we geen reactie van u ontvangen dan komen we, als vanouds, weer bij u langs.
We willen in de toekomst ook graag uw e-mailadres gebruiken om u op de hoogte te houden van al onze activiteiten en alle andere belangrijke informatie mbt tot onze buurt.. Mocht u hier bezwaar tegen hebben laat het ons dan weten.

Let op: Het rekeningnummer op de rondschrijven is niet correct, het moet zijn: 
NL15 INGB 0705215067 t.n.v. Buurtvereniging De Zuurtschekampen

Aantal opgevraagde pagina's:
206244

Actueel weer

Weeralarm!
De buien van een half uur geleden en een voorspelling
Buienradar

weersverwachting