Zuurtschekampen 25 jaar!!! Tijd voor een feest!!! - update

 

[Update 20-05-2018: Helaas is er een foutje in het bericht gekomen er was een onjuist rekeningnummer, het is aangepast.]

Dit jaar bestaat onze buurtvereniging 25 jaar!! Dat moet natuurlijk gevierd worden!!!
Dit doen we op zaterdag 7 juli 2018 met een heerlijke BBQ, live muziek, popquiz, springkussen etc. Dit wilt u natuurlijk niet missen. Het begint om 18.00 uur bij de vijver. Dus noteer deze datum in uw agenda!!

Voor de BBQ vragen we van iedereen nog een bijdrage: volwassen en oudere jeugd 8 euro, kinderen van 4 t/m 12 jaar 4 euro en de allerkleinsten zijn natuurlijk gratis. Het drinken kan weer gekocht worden m.b.v. muntjes a € 0,50 per stuk. 

De maanden mei/juni is ook de periode waarin de buurtvereniging u weer vraagt om de jaarlijkse contributie te betalen.  Deze contributie wordt gebruikt voor verschillende activiteiten zoals het zomerfeest, sinterklaas, vissen, Pasen, etc. Mocht u zelf ook nog leuke ideeën hebben voor een activiteit dan horen wij dat graag!
De contributie bedraagt voor gezinnen € 15,00 en voor individuele leden € 7,50 

U kunt zich voor het jubileumfeest opgeven uiterlijk tot 10 juni (ivm het bestellen van het vlees). Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam, adres en met hoeveel personen u komt (leeftijden van de kinderen graag even vermelden). Mocht u vegetarisch zijn of een allergie hebben geef dit dan ook aan dan kunnen we hier rekening mee houden.

De contributie ontvangen we ook graag uiterlijk 10 juni op rekeningnr: NL15 INGB 0705215067 t.n.v. Buurtvereniging De Zuurtsche Kampen ovv jubileumfeest en contributie 2018 met uw naam en adres.

Wanneer u niet kunt of wilt deelnemen aan het feest dan ontvangen we ook graag even een mail en kunt u alleen de contributie overmaken voor 10 juni. 

Voorbeeld: 
Wilt u met 2 volwassen en 2 kinderen (13 en 5 jaar) komen dan betaalt u € 15,00 + 3* € 8,0 + 1* € 4,0 = € 43,00

Hopelijk zien we u zaterdag 7 juli!!!

Aantal opgevraagde pagina's:
206248

Actueel weer

Weeralarm!
De buien van een half uur geleden en een voorspelling
Buienradar

weersverwachting